taccos<3<3<3<3<3

Varför kan int livet va så änkelt^^^^^^^^

i helgen

I Fredags hade jag film kväll med Emma Ma, EmmaLi, Sofie och Jollan (och Johanna).
I Lördags så va jag på stan me Jollan och vi såg på bio, Narnia i 3D;)
Just nu är jag helt slut för jag har spelat match på morron o fick därför inte sova ut. Sen när jag komm hem ha jag duschat, skottat utanför min dörr och bäddat (bädda är jobbigare än va man tror, mitt rum vart dubbelt så stort och min säng dubbelt så hög!)

Have a Good day/Lovisa

Hee

Dagen idag har varit ganska okej, dryg i skolan rolig på vägen hem. Jag måst ju ha världens bästa  syrra, nån som säger imot? När vi gick hem från bussen slängde hon sig själv i snön 14 gångr efter att ha försökt att he ner mej i snön en gång. Min hämd MOHAHA!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik o ritar.
JenniferÅ tycker jag är duktig på att rita;)
 är inte klar me den än men det ska va en massa peroner i bakgrunden.

Ska på staan i morrn, nån som vill följa?

Luve/Lovisa

neeeeeeej!!!!

Jag hade skrivit ett inte så långt men jätte bra inlägg och sen försvann det! Som Jouline brukar säga "bara sådär 'POFF!' så var det borta"... så sjukt arg man blir!
iaf min dag kortdraget. For till skolan (den var tråki(förutom yogan, den var avslappnande:))) sen for jag hem, laga mat med Sigge,gick till mitt rum o rita en elak pojke och nuär jag här.

Det va allt troja.. ses:]


just nu

hej är med lovisa;*)LO0L


vi har typ just ätigt vi typ vakna 9  sen har vi typ set på tv tills nu:Läåp'df9e
BTW jag sov hos lovisa AHAHAHAHAHHAH INTE NI!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAHAHAH

2011!

Första dagen på år 2011!!!
Den här dagen har varit ganska otrolig för att jag har.. busat med Zeb, hjälpt till med maten, stökat fram på bordet och hängt tvätt. Ovanligt och Otroligt!
 
Igår firade jag och min familj nyårsafton hemma hos Jouline tillsammans med Julia karlsson o hennes familj. Och det var riktigt trevligt. Vi hade sånna där typ luft balonger och det var gaska kul när ena råka fastna i en tall. Hehe.


 


Have a nåjs day;)

RSS 2.0